Gràfiques Ferpala crea l’Acció ProRestaurats per ajudar el sector de l’hostaleria

Volem aportar el nostre granet de sorra per contribuir a la recuperació del sector de l’hostaleria amb el regal de 500 unitats d’estovalles individuals* personalitzades a tots els restaurants de la comarca i voltants que ho demanin. 

No és cap promoció, és un regal! 

Llegir més

Nova iniciativa verda de Gràfiques Ferpala: el 25% de la seva producció prové d’energia solar fotovoltaica

La impremta vilanovina aposta per les energies renovables instal·lant plaques solars al sostre de la nau per produir l’energia d’autoconsum. 

Gràfiques Ferpala, en el seu afany per tenir cura del mediambient, fa un pas endavant per reduir el consum d’energia elèctrica i substituir-la per energia solar. 

Llegir més

Gràfiques Ferpala a la Xarxa de televisions locals

Avui volem recordar aquest vídeo en què Canal Blau i Xtv entrevistava a Gràfiques Ferpala en relació al material per combatre la Covid19.

Gràfiques Ferpala regala impressions a dojo!

La imprenta vilanovina ha iniciat una promoció exclusiva durant aquest mes de juny amb l’objectiu d’incentivar el comerç local.

La situació que hem viscut aquests darrers mesos ha impactat de ple als petits negocis i comerços de prop de casa i entre tots els hem d’ajudar a tirar endavant. Els ciutadans tenim el deure de comprar als comerços de la vila ara que tot comença a arrencar, ara que fem un pas més cap a la nova normalitat.

Des de Gràfiques Ferpala ho promovem des de dins i hem ideat una promoció per especial per a ajudar-los a fer difusió dels seus productes i serveis i així poder arribar als seus clients amb més facilitat. 

A tots ens cal un cop de mà i nosaltres volem donar-lo amb el regal del 10% de les impressions que encarregueu. Per exemple, per una comanda de 1.000 unitats de targetes, flyers, carpetes, revistes, tríptics, etc… us en regalem 100! Si, 100 unitats totalment gratuïtes!

Gràfiques Ferpala es reinventa

L’activitat d’impressió gràfica s’ha aturat gairebé del tot això ha fet que l’equip directiu de l’empresa, amb més de 40 anys d’experiència, tingués temps per repensar el seu producte i servei per atendre les necessitats reals dels clients d’avui.

En els últims anys s’ha produït un procés de reestructuració i concentració del sector, que està format per unes 15.600 empreses, la majoria pimes i micropimes. El sector gràfic continua en plena transformació i aposta per créixer en valor amb els seus productes, sumant a més al seu negoci noves aplicacions que van més enllà del paper com la retolació i estampació de roba. 

La situació excepcional que estem vivint tots a causa del Coronavirus ha fet que moltes empreses es reinventin. Gràfiques Ferpala no ha quedat pas exclosa de tot plegat. L’aturada de l’activitat econòmica ha frenat gairebé tots els sectors i la impressió de paper, fins al moment activitat principal de l’empresa, va baixar al mínim.

Els xinesos diuen que tota crisi és una oportunitat i ha estat així per l’empresa vilanovina. Des de 1975 ha imprès paper, revistes, llibres, etc. però aquestes darreres setmanes ha hagut de deixar de banda aquesta activitat, en la qual s’havia especialitzat, per centrar-se en d’altres demandes dels clients.

El Coronavirus i la Covid 19 han aflorat demandes de productes que era impensable fa uns mesos que serien necessaris. A Gràfiques Ferpala ens hem vist immersos en la cerca de metacrilat i altres materials per poder subministrar mampares als comerços i establiments per a la seva obertura, però també en la creació de materials informatius com vinils, rollups o foams, productes per a la protecció corporal com pantalles facials o desinfectants, etc.

La creació de la botiga online

Gràfiques Ferpala fins i tot ha obert un e-commerce per atendre totes les demandes de productes per prevenir la Covid19. 

La creixent demanda de productes d’arreu de Catalunya ens va fer pensar en l’oportunitat d’obrir una botiga online i n’estem molt contents. La veritat és que ens obre un nou mercat al qual d’una altra manera era molt més complicat arribar-hi. Avui estem servint productes arreu de Catalunya amb uns terminis de lliurament mínims. 

El següent pas

La botiga online de Ferpala s’ha creat com una necessitat concreta en aquest moment però l’objectiu és incorporar els productes i serveis tradicionals. Ben aviat es podran comprar targetes, flyers, invitacions o ampliacions, per exemple. 

L’equip de Gràfiques Ferpala està treballant per incorporar nous productes al marge dels que ara disposa a la botiga, tots destinats a la prevenció de la propagació del virus. Esperem tenir notícies en els propers dies.

3r capítol: #batesperatots. Qui se suma a la causa?

Des de Gràfiques Ferpala oferim 7 bobines de 1,5x150mts., 1050 m. lineals de pvc impermeable, rentable i reutilitzable tot l’any.

Hem rebut aportacions per fer la primera entrega; unes 600 bates per hospitals i residències!

Oferim aquest nou material per a qui pugui confeccionar-les. Nosaltres entreguem la tela tallada i a punt per cosir, però no tenim màquines ni knowhow per l’acabat.

Ens agradaria arribar a tot Catalunya! Qui se suma a la causa? #entretotshoaconseguirem #elnostregranetdesorra #joemquedoacasa

Fes la teva aportació: ES2501826720110202193277 – Ref: #batesperatotohom

#mascaretesperatots 2n capítol i #batesperatots també!

I ara us expliquem la segona part de la història.

Resulta que buscant idees de com podíem col·laborar amb altres materials que tenim al nostre magatzem, van sorgir 3 bobines de tela impermeable que podien servir per confeccionar bates pels professionals sanitaris dels hospitals del nostre entorn. Pensant com podíem arribar al màxim de gent i diumenge dia 29 ho vam publicar a les nostres xarxes:

Des de Gràfiques Ferpala oferim 3 bobines de tela de 1,50m per 50 metres de llarg, 1.500m de material impermeable per una cara i per l’altre de tela.

Poden servir per fer bates pels hospitals del nostre entorn, en sortirien moltíssimes!

Oferim aquest material per a qui pugui confeccionar-les, ja que nosaltres no tenim les màquines ni el knowhow. Qui es suma a la causa? #entretotshoaconseguirem #elnostregranetdesorra #joemquedoacasa

 

 

Doncs hem de donar les gràcies a tots i totes els que durant el dilluns i el dimarts us heu posat en contacte amb nosaltres via telèfon i e-mail i a tots els que heu compartit el post a les xarxes… hem tingut un allau solidari de voluntaris que s’oferien per prendre les bobines i confeccionar les bates.

Avui dimarts, 31 de març, només 48 hores després, ja us podem ensenyar les bates que han sortit d’una de les bobines, 30 en total en cada una. A punt de recollir per part de l’Hospital Sant Camil. Aquestes concretament les ha confeccionat la Maribel de Sitges. Us ensenyem les imatges de l’entrevista que ens han fet a Canal Blau.

 

 

 

 

 

 

 

No podem fer res més que agrair a tothom la implicació i la manera com s’han bolcat en la iniciativa.

#estememocionats  #solidaritattotal #entretotshoaconseguirem

 

#mascaretesperatots Gràfiques Ferpala posa el seu granet de sorra per a la lluita contra el Covid-19

Tot va començar quan la Regidora d’Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Conxi Martínez, es va posar en contacte amb Sònia Ferrer, codirectora de Gràfiques Ferpala, preguntant si podem subministrar polipropilè per fer mascaretes.

I en aquest punt és on ha començat l’aventura i la generositat dels nostres proveïdors MKM., TRUYOL…. i del material que disposàvem a magatzem.

Ens vam posar en contacte amb en Marc de Funlab, especialista en robòtica i propietari de màquines 3D. És el coordinador de la zona per la producció de mascaretes de Barcelona i posteriorment el Coordinador de Catalunya Central, l’Isaac… i la llista de col·laboradors i implicats en la causa va creixent. 

Nosaltres no podem fabricar mascaretes, però podem contribuir en el procés d’elaboració.

Fem una crida a tots els que necessiteu aquest material, poseu-vos en contacte via telèfon o per e-mail. Estem teletreballant per tots aquells que ho necessiteu.

Feliços de posar el nostre granet de sorra!