Fabricació i instal·lació de lletres corpòries

Fabricació i instal·lació de lletres corpòries en pvc, alumini, acer inoxidable, acrílic, suro, fusta.., amb il·luminació frontal, retroil·luminades, amb led o sense il·luminació, aconseguiràs donar més visibilitat al teu negoci i dotar-lo d’una estètica 3D!

Som experts en dissenys únics i creatius ¡Contacti’ns avui!

Les lletres corpòries són un tipus de rètol tridimensional que s’utilitza per donar més visibilitat i presència a la marca o missatge que es vol transmetre. Aquestes lletres es fabriquen en diferents materials, com acrílic, PVC, alumini, entre d’altres, i poden ser il·luminades o no il·luminades. Són ideals per a rètols amb efecte 3D.

En el cas de les lletres corpòries impressionades, es tracta de lletres tridimensionals fabricades en materials com ara PVC o poliestirè, que són impreses mitjançant tècniques d’impressió digital o serigrafia. La impressió es realitza directament sobre la superfície de la lletra, cosa que permet aconseguir una imatge d’alta qualitat amb colors vibrants i detalls precisos.

Les lletres corpòries impressionades són una opció molt versàtil i econòmica per donar visibilitat a la marca o missatge a diferents espais del teu establiment o oficina.

A Gràfiques Ferpala fabriquem i instal·lem lletres de tot tipus: metacrilat, pvc, amb llum, de pvc retroil·luminades, de suro compacte, fusta o alumini.

lletres corpòries impressionades
Pressupost Exprés
Lletres corpòries

Sol·licita el teu pressupost
personalitzada amb la màxima
rapidesa .....

Pulsa aquí para añadir un texto