Calendaris personalitzats publicitaris

A Ferpala realitzem la impressió de calendaris personalitzats, oferim una àmplia varietat de calendaris d’empresa amb fotos i dissenys personalitzats on podreu seleccionar el tipus de calendari que millor s’adapti a les vostres necessitats i objectius: calendaris de paret, amb fotos, de sobretaula, de butxaca, amb espiral o sense, A3 tipus bloc… en definitiva tota mena de calendaris publicitaris d’empresa o corporatius.

Els calendaris personalitzats són una eina per organitzar-nos, recordar dates concretes i planificar el futur.

Calendaris Personalitzats d’empresa: Més que una Simple Data!

Avantatges de regalar calendaris d’empresa o corporatius

Calendaris d’empresa de sobretaula, paret, espiral...
Pressupost Exprés
Calendaris

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Es tracta d’un regal corporatiu pràctic i sempre a la vista

Si tens al cap regalar calendaris d’empresa als teus clients, compliràs amb dos objectius, el primer el client estarà molt agraït pel detall amb el que tindrà una bona percepció del teu negoci; el segon sens dubte és que visualitzarà la teva marca al llarg de tot l’any si fa servir el calendari.

Per això has de pensar en el format de calendari que regalaràs i sobretot has de cuidar el disseny del teu calendari corporatiu per tenir augmentar la possibilitat que el teu client l’utilitzi.

També és un regal corporatiu relativament econòmic i, avui dia, amb la impressió digital, s’aconsegueixen resultats excel·lents.

Consulta totes les possibilitats a la nostra botiga online, t’ho posem molt fàcil!