Sostenibilitat

A Ferpala, som conscients de la importància de tenir cura del medi ambient i reduir el nostre impacte ecològic. Per això hem adoptat una sèrie de mesures per convertir-nos en una impremta sostenible i responsable. Aquestes són algunes de les accions que realitzem per imprimir de manera ecològica:

Certificats de qualitat:

Certificado calidad Certificado calidad Certificado calidad

Tintes per a impressió òfset:

•  Utilitzem tintes vegetals, que són més respectuoses amb el medi ambient que les tintes convencionals, ja que s’elaboren a partir d’olis vegetals i no contenen compostos orgànics volàtils (COV) que poden ser perjudicials per a la salut i el clima.

Tintes per a la impressió digital:

•  Les tintes eco-solvents són tintes que es fan servir per a la impressió de gran format i que tenen diversos avantatges ambientals i tècniques. Aquestes tintes contenen menys components perillosos, no emeten olors significatives, s’adhereixen als diferents tipus de substrats, tenen una alta densitat i una àmplia gamma de colors, assequen ràpid i resisteixen més temps a exteriors. A més, compleixen els estàndards ambientals i de seguretat i compten amb certificacions que garanteixen que no contenen metalls pesants ni dissolvents contaminants.

Paper per a la impressió:

•  Triem paper reciclat o certificat, que prové de fonts responsables i garanteix la gestió sostenible dels boscos. El paper reciclat redueix el consum d‟aigua, energia i recursos naturals, així com l‟emissió de gasos d‟efecte hivernacle. El paper certificat compta amb segells com ara el Forest Stewardship Council (FSC) o el Programari for the Endorsement of Forest Certification (PEFC), que asseguren que el paper s’ha obtingut respectant els criteris ambientals, socials i econòmics.

Reciclant del paper sobrant:

•  Reciclem el paper sobrant, així com els envasos, cartutxos i altres residus que generem a la nostra activitat. D’aquesta manera, contribuïm a l’economia circular i evitem que aquests materials acabin a l’abocador o contaminin el medi ambient.

Noves tecnologies:

•  Apostem per les noves tecnologies, que permeten optimitzar els processos d’impressió i estalviar recursos com l’aigua, l’electricitat o el paper. A més, utilitzem equips i maquinària que compleixen els estàndards internacionals de gestió ambiental (EMS) i que minimitzen el consum energètic i l’emissió de soroll.

A Ferpala, creiem que la impressió ecològica és una manera d’oferir un servei de qualitat als nostres clients i alhora tenir cura del nostre planeta. Per això, ens comprometem a seguir millorant les nostres pràctiques sostenibles ia complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030. Si vols saber més sobre la nostra política d’ecologia i sostenibilitat, ens pots contactar o visitar la nostra web. Estarem encantats d’atendre’t.