Serveis

Disseny gràfic

El disseny publicitari, tant a nivell imprès com a nivell de retolació (cartelleria i senyalètica), incloent identitat corporativa, sempre que sigui necessari.

Preimpressió

Comptem amb l’opció d’iniciar un treball dissenyat fora de les nostres instal·lacions, donant igualment un perfil individual per a cada treball i client.

Proves de color

Realitzem proves de color per simular com serà el resultat final d’un treball en òfset i garantir la qualitat de la impressió.

Impressió offset

Realitzem treballs d’impressió òfset sobretot a gran nivell, és a dir, quan tractem treballs amb grans volums d’impressió, aconseguint abaratir considerablement el preu per unitat.

Impressió digital

La impressió digital és perfecta per a treballs de baix volum i curts temps de lliurament, ja que la disponibilitat dels impresos és gairebé immediata.

Retolació

Realitzem treballs de retolació de vehicles d’empresa, impressió i retolació de lones i vinils, tant vinils de tall com d’impressió, d’expositors, pòsters, roll ups, senyalítica, X- Banners, rètols estàndard i rètols lluminosos

Acabats personalitzats

Plegats en díptics, tríptics, quadríptics, desplegables, etc, en qualsevol obertura possible. Encunyats, planxa de fusta que disposa de línies tallants per tal de retallar, punció, fendre o donar forma per pressió al suport del producte.

Internet

Su página web corporativa, sistema inmobiliario, tienda online, webs de cupones, portales, desarrollo web a medida, etc. Registro de dominios, Hosting, Posicionamiento Web, Campañas Adwords…