Disseny i fabricació de rètols per a botigues i empreses

Els rètols personalitzats són més que simples cartells o rètols, són elements de comunicació visual per identificar i promocionar botigues, empreses o institucions i que poden interferir en la percepció que tenen els clients del teu negoci. Un bon disseny i fabricació de rètols transmet professionalitat, confiança i qualitat i capta latenció dels teus clients potencials perquè puguis vendre els teus productes i serveis.

Els rètols personalitzats consisteixen en una superfície plana o tridimensional en què es plasmen diferents elements gràfics com lletres, imatges o logotips.

Els rètols poden estar elaborats amb diferents materials com a fusta, metall, acrílic, PVC, entre d’altres. A més, poden ser rètols lluminosos o no, depenent de la seva ubicació i propòsit.

La funció principal dels rètols és atraure latenció del públic i transmetre un missatge de manera clara i efectiva. En general, es col·loquen a llocs estratègics com la façana d’un edifici, l’entrada d’un negoci oa la via pública per complir aquesta funció.

Disseny, fabricació i instal·lació de rètols lluminosos o no
Pressupost Exprés
Rètols

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Els rètols poden ser personalitzats i dissenyats per satisfer les necessitats de cada negoci o institució. La retolació es pot fer mitjançant diferents tècniques com la serigrafia, impressió digital, gravat làser o vinils adhesius.

Instal·lació de rètols: Un servei integral

El nostre treball no es limita únicament al disseny i fabricació de rètols, sinó que també, si ho desitges, oferim el servei d’instal·lació de rètols. Comptem amb un equip especialitzat que s’encarregarà de la instal·lació del teu rètol de manera segura i eficient, assegurant-se que compleixi totes les normatives i requisits.