Carpetes personalitzades amb solapa

Realitzem el disseny i impressió de carpetes personalitzades amb solapa o sense, de cartolina o paper estucat de gramatge alt, perquè resultin més resistents. Carpetes corporatives impreses per una o ambdues cares i diferents mides, ajustant-nos al material que es vulgui introduir dins.

La millor opció per ressaltar la imatge de la teva empresa!

Quan són amb solapa, acostumen a ser de caràcter publicitari, i això dóna opció a incloure talls a les solapes per inserir targetes de visita.

El procés de creació d’una carpeta pot ser tan senzill com adaptar el material digital de què disposa el client, o bé crear una carpeta personalitzada i dissenyada pel nostre departament de Disseny i Preimpressió, obtenint les maquetes prèvies necessàries perquè els nostres clients estiguin satisfets al cent per cent, fent que la carpeta sigui única, ja que es modela i es dissenya incloent l’encuny desitjat pel client.

carpetes corporatives personalitzables
Pressupost Exprés
Carpetes

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Les carpetes personalitzades amb solapa són una eina imprescindible per a aquelles empreses que vulguin transmetre una imatge professional i destacar-se en un mercat cada cop més competitiu. A un món on la presentació i la imatge de marca són fonamentals, aquestes carpetes d’empreses es converteixen en una opció ideal per organitzar i ressaltar la documentació corporativa.

Les carpetes personalitzades amb solapa et proporcionaran un tancament segur i garantirà que els documents i materials emmagatzemats al seu interior es mantinguin en perfecte estat. A més, essent carpetes personalitzables corporatives podràs imprimir el logotip, el nom de l’empresa o qualsevol altre element gràfic a la part exterior, que contribueixi a enfortir la identitat corporativa de la teva empresa.

Avantatges d’utilitzar carpetes corporatives

1. Professionalitat i distinció

La primera impressió és crucial al món dels negocis, amb l’ús de les carpetes corporatives transmetràs una imatge professional i distingida. En tenir la possibilitat de personalitzar-les amb el logotip i els colors corporatius, reforçaràs la identitat de la teva empresa i demostraràs el teu compromís amb excel·lència i qualitat.

2. Organització i seguretat

Les carpetes corporatives us brindaran un nivell superior d’organització i seguretat per als vostres documents. Gràcies a la seva solapa addicional, els papers i altres materials emmagatzemats al seu interior estaran protegits de possibles danys o pèrdua.

3. Màrqueting i promoció

Aquestes carpetes personalitzades corporatives són una excel·lent eina de màrqueting i promoció. És un suport publicitari que es destaca en qualsevol entorn empresarial. Podeu utilitzar-les en reunions, presentacions o esdeveniments corporatius per deixar una impressió duradora en els vostres clients així com socis comercials.

4. Versatilitat i adaptabilitat

Les carpetes corporatives amb solapa són molt versàtils i s’adapten a les necessitats i situacions empresarials diferents. Podràs fer-les servir per presentar pressupostos, informes de vendes, contractes, etc. El seu disseny flexible et permetrà ajustar la mida i la capacitat segons els requeriments específics, la qual cosa les convertiran en una solució pràctica i funcional per a qualsevol tipus de negoci.

En conclusió, les carpetes corporatives personalitzades amb solapa són l’opció perfecta per projectar una imatge professional i sobresortir al teu sector.

No esperis més i fes que la teva empresa es destaqui amb aquestes carpetes de qualitat excepcional!

Encarrega les teves carpetes personalitzades corporatives a la nostra botiga online