Disseny i impressió de cartells publicitaris personalitzats

En Ferpala estem especialitzats en imprimir cartells publicitaris personalitzats d’alta qualitat, contam amb un equip professional altament capacitat en el disseny i impressió de cartells personalitzats així com l’assessorament en qüestions de màrqueting.

Tant la nostra impressió com els materials amb els que treballem son de primera qualitat i els colors seran vius i nítids, així com l’acabat impecable.

Ningú imagina una campanya publicitària sense cartells. Sempre és bueno escollir la millor opció per difondre un projecte, una festa, una promoció, qualsevol motiu és perfecte. A Gràfiques Ferpala podem dissenyar o només imprimir els seus cartells. Podràs triar el tamany, la qualitat, el paper o suport, tot queda a la seva disposició per obtenir el resultat desitjat i adaptar-nos a les teves necessitats, des d’una única unitat fins a milles d’unitats. Cartells a una tinta, a tot color, amb acabats extres, plastificats, en resum, el que desitgi, nosaltres l’hi fem.

Disseny i impressió de cartells publicitaris personalitzats
Pressupost Exprés
Cartells

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Importancia dels cartells publicitaris personalitzats

  • Captura l’atenció de la teva audiència amb un disseny llamatiu i un missatge clar que permetrà destacar sobre els teus competidors.
  • Augmenta la visibilitat de la teva marca ja que els cartells publicitaris personalitzats els podràs col·locar en zones amb alt trànsit per assegurar-te que s’hagi vist per un gran nombre de persones, generant confiança en els teus clients potencials.
  • Et permetrà tenir una comunicació directa i efectiva amb la teva audiència, transmetent un missatge concís i persuasivo que ressalti els beneficis dels teus productes o serveis, a més d’ensenyar promocions puntuals, dades de contacte, horaris, etc.