Impressió Digital

La impressió digital és perfecta per a treballs de baix volum i curts temps de lliurament, ja que la disponibilitat dels impresos és gairebé immediata, degut a aquest motiu des de Gràfiques Ferpala responem a les renovades exigències del mercat amb la màxima rapidesa i resposta possibles.

impressió digital per a poc volum de treball i gran rapidesaLa impressió digital és el procés d’imprimir directament un fitxer digital en un suport adequat a la màquina impressora, ja sigui paper, cartró, vinil, etc. . Es pot fer a través de diversos mitjans, sent el més comú, la impressora d’injecció de tinta, que funciona a base de cartutxos, o bé la impressora làser, que ho fa a través de tòner.

La impressió digital personalitzada és un mercat en expansió creixent, ja que no requereix temps d’assecat o refredament, com la tradicional impressió òfset.

A Gràfiques Ferpala duem a terme qualsevol feina que vostè, com a client, necessiti, prioritzant les seves necessitats per sobre de tot.

Aplicacions de la Impressió Digital a Impremta

La gran versatilitat de la impremta digital la fa adequada per a una àmplia gamma de productes que pots necessitar per a la teva empresa:

  1. Impressió de materials de màrqueting, com fulletons, targetes de visita, catàlegs i un llarg etc.
  2. Impressió d´etiquetes i embalatges personalitzats.
  3. Impressió de senyalització i displays per a esdeveniments.
  4. Impressió en general de qualsevol element relacionat amb la impressió i la retolació a impremta.

En resum, la impremta digital ofereix una solució moderna i eficient per a les vostres necessitats d’impressió. Amb beneficis que van des de la personalització i la velocitat fins a la qualitat consistent i la rendibilitat, aquesta tecnologia ha revolucionat la indústria de la impressió.

Si cerques resultats superiors per a petites quantitats d’impressió, la impenta digital és la teva opció ideal.