Acabats post-Impressió: Millora la qualitat i presentació dels teus projectes gràfics

A la nostra impremta, entenem la importància dels acabats personalitzats post-impressió en la qualitat i presentació final dels teus projectes gràfics en la teva forma desitjada. Aquests processos poden ser molts i molt diversos: guillotina, plegadora i alçadora, enquadernadora, laminadora, troqueladora, etc., tots ells, i més, són la fase que s’anomena postimpressió.

Acabats de postimpressió

foto73

Els acabats de postimpressió són essencials per donar-li el toc final als teus projectes gràfics. Aquests processos no només milloren l’estètica, sinó també la durabilitat i la funcionalitat del producte final. Amb els nostres acabats d’alta qualitat, garantim que els teus materials impresos es destaquin i deixin una impressió duradora als clients.

Plastificats o laminats: protecció i elegància

El laminat o plastificat és un procés que afegeix una capa protectora als teus materials impresos. Oferim laminats mat o brillant i per protegir i realçar el producte. Aquest acabat no sols proporciona una protecció addicional contra el desgast i la humitat, sinó que també afegeix un toc d’elegància i professionalisme als teus projectes.

Envernissat: ressaltant detalls i afegint brillantor

El nostre servei d’envernissament ressalta els detalls dels teus dissenys i afegeix una brillantor subtil però impactant. Amb opcions d’envernissament envernissat normal sobretot el suport, o amb UVI, que realça àrees específiques de les teves parts impreses del producte, per crear efectes visuals impressionants i fer que el teu disseny cobri vida.

Troquelat: creativitat sense límits

El troquelat és una tècnica que permet tallar formes personalitzades als teus materials impresos. Des de targetes de presentació fins a fulletons, el troquelat afegeix un element de creativitat i originalitat que fa que els teus projectes es destaquin entre la competència. Amb la nostra tecnologia d’encunyat d’última generació, podem donar vida a les vostres idees més creatives.

Enquadernació de qualitat

Oferim una varietat d’opcions d’enquadernació per adaptar-nos a les vostres necessitats específiques. Prenem com a exemple un document escrit, com pugui ser un catàleg, la seva enquadernació pot ser rústica fresada, rústica cosida, wire-O (doble espiral), grapat, enquadernat a canonet, espiral o amb anelles, i així multitud d’opcions a triar. Podem ajudar-te a crear un producte final que transmeti professionalitat i sigui funcional.

Plegadora

Podem plegar els teus materials de suport a díptics, tríptics, quadríptics, desplegables, etc, en qualsevol obertura possible que requereixis. Pel que fa als fendits, realitzem fenedures sobre el suport per facilitar el plegat.

Altres acabats personalitzats post-impressió:

  • Estampació o Stamping, fa destacar de manera impresa en or, plata, hologràfic, colors metàl·lics, fluorescents, etc.
  • Termorelleu que forma una superfície de relleu sense deixar empremta per darrere del document o en cop sec, que realitza el relleu per la part posterior del document.
  • Tinta ultraviolada que s’imprimeix a la mateixa màquina òfset i només és possible visualitzar en aplicar llum ultraviolada.
    Guillotina…

En definitiva, els acabats personalitzats de postimpressió juguen un paper crucial en la qualitat i presentació final dels teus projectes gràfics.

Contacta’ns avui mateix per descobrir com podem millorar la qualitat i la presentació dels teus materials impresos.