Displays publicitaris de cartró

Displays publicitaris de cartró per dispensar tota mena de fullets (flyers, diptics, triptics…) targetes de visita o mostres de productes, per exemple. Consten de peu encolat i són automuntables. Se solen col·locar sobre mostradors i aparadors del punt de venda.

Són completament personalitzables, amb caixetí o sense caixetí, de material lleuger, cosa que fa que el seu muntatge sigui fàcil i còmode, disponible en multitud de mides i formats.

Proporcionen informació al client sobre els teus productes, promocions o ofertes. Es poden fer servir en comerços però també fires i tot tipus d’esdeveniments.

Importància dels displays publicitaris

Displays publicitaris
Pressupost Exprés
Displays

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Al món del màrqueting i la publicitat, la competència és ferotge. Per destacar entre la multitud i captar latenció dels teus clients, és important utilitzar estratègies de màrqueting efectives que maximitzin limpacte visual. Amb això, els displays publicitaris són una eina poderosa per millorar les vendes i promocionar la marca corporativa.

En incorporar aquest tipus d’elements, podeu destacar entre la competència i captar l’atenció dels vostres clients potencials.

Els displays són elements de comunicació molt efectiva!