Impressió de revistes i publicacions periòdiques

Pel que fa al disseny i la impressió de revistes, la nostra impremta ofereix la millor qualitat / preu del mercat. L’objectiu és promocionar els teus productes o serveis mitjançant la impressió de revistes amb caràcter puntual o periòdic, o bé mitjançant la impressió de catàlegs.

Característiques de la nostra impressió de revistes o catàlegs

revistas

– Gran diversitat de formats: Din A4, Din A5, Din A6, 21 × 10 …
– Possibilitat d’impressió de revistes de fins a 80 pàgines en múltiples de 8
Enquadernació mitjançant grapes de filferro de 2 o 4 unitats (segons necessitats), ja sigui en mode normal o en grapes omega, que són les que s’utilitzen per arxivar la revista o catàleg dins d’una carpeta d’anelles. També hi ha altres possibilitats d’enquadernació, la rústica ‘fresada’ i la rústica amb fil.
– Elecció de diferents papers per a la impressió de revistes o catàlegs, ja sigui en paper ‘mate’ o en paper brillant. En les dues opcions es compta amb paper de gran qualitat, estucat o cuixé, perquè la qualitat fotogràfica no es vegi compromesa.
– Diversitat d’elecció de gramatges de paper segons tirada.
– Elecció d’acabats plastificats en portades per garantir una protecció eficaç de l’interior i aportar una imatge de més qualitat.

Utilitats de la impressió de revistes

Les revistes són un poderós mitjà de comunicació per donar a conèixer les notícies sobre un tema en qüestió.

Ofereixen una comoditat de lectura superior a la comunicació digital i les empreses les utilitzen, tant de manera interna com externa, per informar d’un tema concret o presentar als seus clients les seves ofertes de productes o serveis mitjançant la impressió de catàlegs comercials.

Són molts els sectors que utilitzen les revistes com a eina de comunicació: centres educatius, esportius, ajuntaments i institucions privades i tot tipus d’associacions, etc.

L’exposició de la informació és sempre molt més àmplia, i a més, poden tenir caràcter setmanal, mensual o trimestral, oferint una continuïtat i per tant una possible fidelització de clients.

Vols ampliar més informació sobre la impressió de revistes? clica aquí.

Pressupost Exprés
Revistes

Sol·licita el teu pressupost
personalitzada amb la màxima
rapidesa .....