Disseny i impressió d’agendes personalitzades

Disseny i impressió d’agendes personalitzades corporatives o d’empreses, escolars… amb vista diària, setmanal o mensual.

Una agenda és un llibre o quadern on s’apunten, per no oblidar-les, les coses que cal fer en determinades dates; els fulls porten impresos els dies de l’any ordenats per mesos i per setmanes amb un espai per escriure. A Gràfiques Ferpala les personalitzem perquè s’adaptin a les vostres necessitats.

Les agendes poden ésser escolars (de setembre a juny) o anuals corporatives (que contenen informació de l’any complet). En funció de l’àmbit on es faran servir s’escull una o una altra. Els seus interiors són personalitzables al 100%, només has d’escollir com vols el paper, les cobertes i els acabats.

Disseny i impressió d’agenda personalitzada corporativa o escolar
Pressupost Exprés
Agendes

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Una agenda corporativa com a regal d’empresa

  • En el context actual, mantenir-se organitzats és primordial per portar una vida productiva i eficient, una ferramenta fonamental per aconseguir-ho en una agenda personalitzada. Som experts en el disseny i la impressió d’agendas personalitzades que s’adaptin a les teves necessitats o les dels teus clients.
  • Les agendes en poder personalitzar-se al 100% poden ser a vista diària, vista setmanal o mensual i comptem amb una àmplia gamma d’opcions de disseny, amb cobertes completament personalitzables pel que fa a colors, patrons, etc. Es pot afegir qualsevol element personalitzat que vulguis (nom, logotip, eslògan…) per fer que la teva agenda sigui una bona representació de la teva empresa.
  • Aconseguiràs que els teus clients tinguis els seus compromisos, esdeveniments, reunions, etc. en un sol lloc, i no depenen de notes soltes per mantenir-se al dia, facilitant la planificació i el seguiment de tot tipus d’activitats.
  • Les nostres agendes personalitzades són de la més alta qualitat, els nostres materials resistents i duradors garanteixen que la teva agenda t’acompanyi durant tot l’any, resistiran el desgast i l’ús diari i el que és més important els teus clients tindran la teva empresa present durant tot l’any.

La millor opció perquè els teus clients organitzin la seva vida i et tinguin al cap!

Si necessites ajuda amb el disseny, només has de contactar amb el nostre departament i t’hi ajudarem!