Treballa amb nosaltres

El nostre equip compta amb administratius, pre-impressors, dissenyadors, impressors offset, retolistes, manipuladors de retolació, manipuladors d’impressió.

Si t’agrada el nostre sector i penses que podies ser útil per a la nostra empresa, omple el següent formulari i envia’ns les teves dades.

PER A PROFESIONALS DE LES ARTS GRÀFIQUES amb experiència demostrable.


    SiNo

    Adjuntar CV, foto o altres documents. (permitidos .pdf, .jpg, .png, .doc, .docx, .odt, .ai, .psd, .zip, .rar - max 4Mb!)


    Comprova que l'extensió o tipus de fitxer està entre els permesos i que el seu pes no sobrepassa els 4Mb!

    * L'informem que les dades que ens remeti a través d'aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d'informació de Gràfiques Ferpala S.L. . Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb el que estableix l'article 4.11 de l'Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, vostè atorga el seu consentiment inequívoc a FERPALA perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades anteriorment, el tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, a través de l'adreça: - AV EDUARD TOLDRÀ, 111. Codi Postal: 08800. Localitat: Vilanova i la GELTRU. Província: BARCELONA. Correu electrònic: ferpala@ferpala.es , aportant fotocòpia de l'DNI o documentació alternativa que acrediti la seva identitat.