Disseny i impressió de packaging i caixes personalitzades pel teu producte

A Gràfiques Ferpala realitzem el disseny i la impressió de packaging i caixes personalitzades, podem elaborar l’emboltori del teu producte segons les teves necessitats concretes. Des de 1975 treballem per a resoldre els reptes gràfics que els nostres clients ens proposen. El packaging és un més. Des de Cosmonou per exemple ens van demanar la maquetació i adaptació de les caixes al seus productes de cosmètica d’alta gamma i aquest va ser el resultat final.

  • Diseño e impresión de packaging y cajas personalizadas
  • Impresión de packaging
  • cajas personalizadas

TIPUS DE PACKAGING

Embalatge típic
Fet d’una sola peça unit per cola. Es lliura plegat, a punt per muntar o ja encolat. Es tanca amb les solapes que inclou. Es poden imprimir caixes de cartró personalitzades o neutres. Sense quantitat mínima, des d’una unitat fins a tantes com es desitgin.

Caixes automontables
Normalment són caixes de cartró d’una única peça de cartró. Es lliuren preparades amb un muntatge molt senzill.
Ideals per a productes com ampolles, carpetes, arxivadors, pizzes, etc… Es poden personalitzar amb impressió o serigrafia i fins i tot folrades de paper.

Caixes de cartró de dues peces
Caixes de cartró amb tapa i fons. Poden ser caixes automontables o bé muntades. De color craft o blanques i les podem personalitzar. Tipus de cartró a triar.

Caixes de cartró de regal
Es fan en color craft, però es poden folrar i fer-les llampants. Les fem a mida amb tapa curta i base.

Packaging a mida
La maquinària de què disposem ens permet adaptar el packaging a demanda i des d’una unitat. Contacta amb els nostres tècnics per fer un pressupost personalitzat.

Pressupost Exprés
Packaging

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....