Disseny i impressió de targetes de visita personalitzades

Realitzem el disseny i impressió de targetes de visita personalitzades en tot tipus d’acabats: encunyades, amb relleu, amb stamping, targetes plastificades, amb envernissat UVI, que es puguin plegar, així com una infinitat de característiques que fan que les seves targetes siguin úniques i personals .

“Tens una targeta?” es diu contínuament. I en aquell moment, en un gest ràpid, intercanvies dades de contacte indispensables per iniciar una relació laboral o particular. Les targetes de visita personalitzades són pràctiques, ja que es poden ficar a la cartera o fixar-les a manera de Post-It a qualsevol lloc, són una cosa bàsica i imprescindible.

Imprimir targetes de visita a PVC

Imprimir targetes de visita personalitzades online
Pressupost Exprés
Targetes

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

A Gràfiques Ferpala també tenim l’opció de dissenyar i imprimir targetes de visita en PVC, no solen ser el sistema més triat per fer targetes de visita, però res no queda descartat.

Aquestes targetes personalitzades són del tipus format targeta de crèdit, de material fort i resistent, perfectes com a targeta client, presentació, identificació d’empleats, etc. Hi ha diferents opcions per triar, targetes personalitzades estàndard de PVC, targeta amb camp de signatura, amb banda magnètica per emmagatzemar dades o la versió combinada de banda magnètica i camp de signatura.

Visita la nostra botiga online per veure les diferents opcions de disseny i impressió de targetes de visita personalitzades