Proves de color a Impremta offset

A Gràfiques Ferpala realitzem proves de color per simular com serà el resultat final d’un treball en offset i garantir la qualitat de la impressió, al no haver-hi possibilitat de verificar a priori el resultat, ja que abans de la sortida d’un bon nombre de fulles de paper de la impremta és impossible preveure-ho. D’aquí la necessitat de poder realitzar proves d’impressió prèvies.

Les proves de color (colour proof) són les simulacions, a través d’un perifèric, com pugui ser una impressora o plotter, de com serà la sortida a la impremta offset. Si la simulació es realitza a partir d’un monitor, la prova es denomina “prova virtual”. Si es tracta d’un dispositiu d’impressió, se’n diu simplement “prova de color” o “prova física” (hard proof).

Procés de Realització de Proves de Color

  • Proves de color

    Un requisit bàsic perquè aquesta prova tingui sentit, és que la gamma de colors del perifèric sigui més àmplia que la gamma de la impremta offset.

  • Vistiplau

    El client dóna el vistiplau a la prova de color, tenint així l’impressor una prova física a comparar i equiparar al resultat final en offset.

  • Múltiples possibilitats

    A Gràfiques Ferpala disposem d’una gamma de múltiples possibilitats per realitzar les seves proves de color.

Proves de color en impremta òfset

En conclusió, aquestes proves de color en impremta òfset són fonamentals per assegurar que el resultat final és fidel a les expectatives del client i garantir uns resultats excepcionals en cada projecte.
A més permetran fer els ajustaments necessaris per poder recrear una reproducció afí al disseny original i garantir la qualitat i precisió del color als materials impresos.