Proves de color

A Gràfiques Ferpala realitzem proves de color per simular com serà el resultat final d’un treball en offset i garantir la qualitat de la impressió, al no haver-hi possibilitat de verificar a priori el resultat, ja que abans de la sortida d’un bon nombre de fulles de paper de la impremta és impossible preveure-ho. D’aquí la necessitat de poder realitzar proves d’impressió prèvies.

Les proves de color (colour proof) són les simulacions, a través d’un perifèric, com pugui ser una impressora o plotter, de com serà la sortida a la impremta offset. Si la simulació es realitza a partir d’un monitor, la prova es denomina “prova virtual”. Si es tracta d’un dispositiu d’impressió, se’n diu simplement “prova de color” o “prova física” (hard proof).

  • Proves de color

    Un requisit bàsic perquè aquesta prova tingui sentit, és que la gamma de colors del perifèric sigui més àmplia que la gamma de la impremta offset.

  • Vistiplau

    El client dóna el vistiplau a la prova de color, tenint així l’impressor una prova física a comparar i equiparar al resultat final en offset.

  • Múltiples possibilitats

    A Gràfiques Ferpala disposem d’una gamma de múltiples possibilitats per realitzar les seves proves de color.

Proves de color certificades