Contacte

L’horari de visites i trucades és de 09:00 a 18:00 hores ininterropudament

Els lliuraments de treballs es realitzen entre les 09:00 i les 17:30 hores

Sí. Gràfiques Ferpala té les seves instal·lacions a Vilanova i la Geltrú (Garraf), però treballa amb clients de les quatre províncies de Catalunya (Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida) i d’arreu d’Espanya. Fins i tot, hem elaborat feines per empreses ubicades a França i Alemanya.

Sí. Som especialistes en retolació, ja sigui per decorar una botiga com per canviar l’imatge d’una furgoneta, cotxe, empresa,…També treballem en retolació d’estands i casetes per a fires o congressos, així com en vinils, photocalls o roll ups. Tot el que el client necessiti en retolació ho trobarà a Ferpala.

Utilitzi el formulari per fer-nos arribar qualsevol tipus de consulta.


    * L'informem que les dades que ens remeti a través d'aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d'informació de Gràfiques Ferpala S.L. . Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb el que estableix l'article 4.11 de l'Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, vostè atorga el seu consentiment inequívoc a FERPALA perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades anteriorment, el tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, a través de l'adreça: - AV EDUARD TOLDRÀ, 111. Codi Postal: 08800. Localitat: Vilanova i la GELTRU. Província: BARCELONA. Correu electrònic: ferpala@ferpala.es , aportant fotocòpia de l'DNI o documentació alternativa que acrediti la seva identitat.

    Contacta por Whatsapp