Preimpressió en Impremta: Garantint Qualitat i Eficiència

A Gráficas Ferpala, entenem la importància del treball de preimpressió en el procés de producció en una impremta. La preimpressió és la fase més important, on se’n prepara el disseny, es corregeixen els errors i s’assegura que estigui llest per a la producció, garantint que el producte final compleixi les expectatives de qualitat i precisió.

El nostre Procés de Treball de Preimpressió

A Ferpala, ens sentim orgullosos del nostre rigorós procés de treball de preimpressió. Comencem col·laborant estretament amb els nostres clients per comprendre completament les seves necessitats i visions. Després, els nostres experts en disseny revisen detalladament cada element del disseny, assegurant-se que compleixi els estàndards d’impressió i resolució necessaris per obtenir resultats òptims.

Impressió de treballs predissenyats pels nostres clients

En aquest punt encara que per a moltes impremtes la preimpressió comença amb el disseny per part d’ells, a Gráficas Ferpala disposem d’un departament on oferim l’opció d’iniciar una feina dissenyada pel client que només necessiti els darrers retocs per entrar a màquines.

Preimpressió per preparar el treball i portar-lo a produccióEl procés acostuma a ser que rebem en format digital la feina i realitzem l’estudi per poder imprimir de la manera més òptima possible el producte gràfic. A continuació es realitza el muntatge de la forma impressora obtenint com a resultat arts finals a manera de plotter a mida real que passen per diferents controls de qualitat. Un cop els plotters estan validats s’envien al CTP per fer les planxes per a la posterior impressió en màquina.

En resum, els treballs de preimpressió són fonamentals per garantir la qualitat i l’eficiència en una impremta i a Ferpala, mitjançant l’ús d’una tecnologia avançada (programari i equips d’alta resolució) aconseguim resultats de gran qualitat i eficiència en cada projecte de preimpressió que realitzem, minimitzant el temps d’inactivitat i els costos associats.

El nostre enfocament està, en definitiva, centrat en la satisfacció del client.

Confieu en nosaltres per a les vostres necessitats de preimpressió i experimenteu la diferència que podem fer en el vostre proper projecte d’impressió.