DISSENY DE LOGOTIPS I IMATGE CORPORATIVA

A Gràfiques Ferpala ens dediquem al disseny de logos o logotips per a empreses, així com de tot allò relacionat amb la imatge corporativa d’aquesta.

La creació d’imatge corporativa o identitat corporativa d’una empresa a través de la impremta fa referència als processos de creació i producció de materials impresos i visuals que representa la identitat o la marca d’empresa.

Una imatge corporativa és tot allò que a primera vista es representa d’una empresa, marca o organització.

El tot visual d’una marca o producte, que ens ajuda a identificar-la.

Tenim la tendència de simplificar els conceptes i reduïm aquest “tot” com si només a una creació de logotips féssim referència, quan a realitat, aquest logotip, només és la forma visual de plasmar-lo en una infinitat de suports i materials creant

papereries (paper de carta, sobres i bosses, targetes de visita, blocs i talonaris, carpetes, etc.), articles d’oficina (segells de cautxú o goma i autotintables, bolígrafs, blocs d’escriptori, etc.), publicitat i màrqueting (flyers i múltiples varietats de fullets, samarretes, bosses de paper, plàstic i tela, calendaris, adhesius, etc.), i després tot allò que dóna de si la retolació a nivell imprès, de tall o fet a mida (rètols, cartells, senyals, lones, roll ups, banners, etc.) i una infinitat de possibilitats que només li posa fre la imaginació.

Aquests productes relacionats amb la impressió i la retolació, no només transmeten la personalitat i els valors d’una empresa, sinó que també creen una impressió duradora en la ment dels clients i socis comercials.

La importància de la impremta a la imatge corporativa d’empresa

Creació d’una identitat visual única, amb el disseny i la creació de logos o logotip de la teva empresa i una paleta de colors coherent amb estil visual, pots diferenciar-te de la teva competència i captar l’atenció del teu públic objectiu influint positivament en la percepció del teu empresa per part dels teus clients potencials.

Reconeixement de marca, en utilitzar la teva imatge corporativa en els materials impresos i promocionals, facilitant que els teus clients et reconeguin i recordin, cosa que pot conduir a augmentar la fidelitat i preferència per la teva marca.

Comunicació visual efectiva, a través d’un disseny acurat, pots ressaltar aspectes clau del teu negoci i comunicar missatges de manera clara, ja sigui a través d’un fulletó informatiu, targetes de visita elegants…

Comença a construir una imatge corporativa sòlida i única avui mateix, demana el teu pressupost de disseny de logotip aquí!