Impresión de packaging

Novetats! Dissenyem i fabriquem el packaging del teu producte

A Gràfiques Ferpala podem dissenyar i elaborar l’emboltori del teu producte segons les teves necessitats concretes. Des de 1975 treballem per a resoldre els reptes gràfics que els nostres clients ens proposen. El packaging és un més. En aquest cas va ser l’empresa de cosmètica natural, Cosmonou , que ens van demanar la maquetació i adaptació de les caixes al seus productes de cosmètica d’alta gamma. Els nostres experts van estudiar amb detall el producte i com es podria presentar i aquest va ser el resultat final.

TIPUS DE PACKAGING

Embalatge típic

Fet d’una sola peça unit per cola. Es lliura plegat, a punt per muntar o ja encolat. Es tanca amb les solapes que inclou. Es poden imprimir personalitzades o neutres. Sense quantitat mínima, des d’una unitat fins a tantes com es desitgin.

Caixes automontables

Normalment són d’una única peça de cartró. Es lliuren preparades amb un muntatge molt senzill. Ideals per a productes com ampolles, carpetes, arxivadors, pizzes, etc… Es poden personalitzar amb impressió o serigrafia i fins i tot folrades de paper.

Caixes de dues peces

Caixes amb tapa i fons. Poden ser automontables o bé muntades. De color craft o blanques i les podem personalitzar. Tipus de cartró a triar.

Caixes de regal

Es fan en color craft, però es poden folrar i fer-les llampants. Les fem a mida amb tapa curta i base.

Packaging a mida

La maquinària de què disposem ens permet adaptar el packaging a demanda i des d’una unitat. Contacta amb els nostres tècnics per fer un pressupost personalitzat.

A Gràfiques Ferpala preparem el teu packaging perquè sigui atractiu pel teu públic. En parlem?