El nostre equip

Actualment a Gràfiques Ferpala hi treballem una dotzena de professionals que oferim productes i serveis per a particulars i empreses de les comarques del Garraf, però també per a tota Catalunya, Espanya, i altres països com França o Alemanya o el mercat asiàtic (Xina i Japó).

Josep Mª Ferrer

Josep Mª Ferrer

Fundador i propietari de Gràfiques Ferpala

El senyor Ferrer va crear l‘empresa el 1975. Més de quaranta anys més tard són els seus fills, Miquel i Sònia, els que s’encarreguen del dia a dia de l’empresa.

Miquel Ferrer

Miquel Ferrer

Responsable Area d’Impressió

A càrrec del departament d‘impressió des de fa una dècada. Deu anys en els que Ferpala ha superat la crisi i s’ha convertit en la impremta de referència del Garraf.

Sònia Ferrer

Sònia Ferrer

Responsable Àrea de Retolació

Màxima responsable de l‘àrea de retolació des de fa deu anys. Durant aquest temps, el departament ha crescut i s’ha convertit en un dels principals pilars de l’empresa.

Nieves Gulías

Nieves Gulías

Diseny gràfic i Preimpressió

Coordinadora del departament, la Nieves és també l’encarregada de la secció de preimpressió.

Joan Martí

Joan Martí

Taller d’Impressió

Empleat històric de Ferpala. S’encarrega de la guillotina i del manipulat de les feines.

Ramon Escorigüela

Ramon Escorigüela

Taller d’Impressió

Empleat també històric de l‘empresa. Ramon és l’encarregat de la majoria de treballs que requereixen plegat o guillotina.

Aquests són alguns dels nostres treballadors, el nostre equip és més ampli. A Ferpala sempre busquem persones dinàmiques amb ganes de millorar i crear equip.

Si vols formar part del nostre equip pots emplenar aquest formulari.

Treballa amb nosaltres