Disseny i impressió de catàlegs

En  Gràficas Ferpala podem imprimir catàlegs, realitzant tant el disseny com la impressió de catàlegs publicitaris o d’empresa destinats a tot tipus d’accions comercials: màrqueting, publicitat, logística, etc. .

Suelen enfocarse com a publicacions empresarials amb la finalitat de promocionar productes o serveis que una empresa ofereix. És dir, en termes generals, un catàleg és una ordenada o classificada sobre qualsevol tipus d’objectes o productes que normalment es troben classificats per a una venda posterior.

Diferents tipus d’impressió de catàlegs

Disseny i impressió de catàlegs d’empresa
Pressupost Exprés
Catàlegs

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Al tractar-se generalment de continguts extensos se suelen imprimir catàlegs amb encuadernació fresada i encolada, i si és per a una llarga durada s’aconsegueix el plastificat de les tapes per a una millor conservació, no obstant això, depenent d’altres característiques, també podem imprimir catàlegs grapados, amb grapa omega, cosidos, con espiral o con wire-o.

En definitiva, en Gràfiques Ferpala dissenyem i imprimim tot tipus de catàlegs d’empresa, no importen els estàndards, sempre ens adaptem a les seves necessitats i desitjos. El client sempre serà el que marca les característiques del producte, i en cas de tenir dudas, estem a tot moment per adonar-se de la millor opció.

Per supuestos se pueden aplicar todo tipo de acabados para que su catálogo sea 100% lo que usted o su empresa desea.

Consulta els diferents tipus de catàlegs d’empresa i sol·licita el teu pressupost a la nostra botiga en línia