Impressió lones publicitàries

Realitzem la impressió de lones publicitàries per a la senyalització i per a la promoció d´esdeveniments, fires, exposicions… Lones de gran format en PVC resistents al´exterior, amb la millor qualitat i durabilitat del mercat.

Atrau més clients amb la nostra impressió de lones!

Les lones publicitàries són aplicacions de gran format fabricades amb un teixit resistent i flexible, generalment de PVC, que s’utilitzen per imprimir missatges publicitaris i promocionals. Aquestes lones poden ser impreses amb diferents tècniques d’impressió digital, com ara la impressió solvent, la impressió UV o la impressió làtex, cosa que permet obtenir imatges de gran qualitat i resistència.

Les lones publicitàries s’utilitzen principalment per a la senyalització i la promoció d’esdeveniments, fires, exposicions i en l’àmbit publicitari per a la creació d’anuncis de gran format. Es poden instal·lar a diferents llocs, com edificis, façanes, murs, tanques publicitàries, bastides, etc.

Impressió lones publicitàries
Pressupost Exprés
Lones publicitàries

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

A causa de la seva gran mida, la impressió de lones publicitàries són molt efectives per cridar latenció dels vianants i promoure una marca o producte.

Les lones publicitàries es caracteritzen per la durabilitat i la resistència a les condicions climàtiques, com la pluja, el vent i la llum solar. També són resistents a la decoloració i al trencament, cosa que les fa ideals per al seu ús en exteriors i interiors. A més, les lones publicitàries poden ser reutilitzades i emmagatzemades de forma compacta, cosa que les fa una opció econòmica i sostenible per a la promoció de productes i serveis.