Retolació de vehicles i locals comercials

A Gràfiques Ferpala realitzem treballs de retolació de vehicles d’empresa (furgonetes, cotxes … ), impressió i retolació de lones i vinils, tant vinils de tall com d’impressió, d’expositors, pòsters, roll ups, senyalítica, X- Banners, rètols estàndard i rètols lluminosos, locals comercials, estands per a fires, tòtems, impressió de banderes, etc.

Tot això enfocat a nivell d’empresa o bé a nivell particular, ja sigui a mode de disseny d’interiors o de decoració. Mil i una possibilitats poden sorgir d’una sola idea. Tot això i més ho oferim a Gràfiques Ferpala, creant des de zero els seus desitjos, o plasmant les seves pròpies idees i guiant-lo perquè resultin de la millor forma possible ja que la retolació personalitzada està a l’ ordre del dia .foto72

Els nostres materials són d’òptima de qualitat i un equip de disseny preparat per realitzar qualsevol tipus de retolació, i un bon equip d’instal·ladors, és el que posem a la seva disposició per a qualsevol dubte que pugui sorgir abans i durant el procés de creació de les seves comandes, des de la més bàsica de les retolacions, com pugui ser un pòster o una lona, fins a la retolació d’un vehicle o la creació des de zero d’un stand per a una fira, es realitzen en vinils de llarga durada i gran qualitat. Li oferim també, la mateixa qualitat en impressió digital de gran format, laminatges en mate o brillo. Vinils microperforats per a vidres, que permeten veure des de l’interior, sense que la imatge exterior perdi cap detall.

Prioritzem en factors d’indispensables, com la utilitat, la durabilitat, la millora estètica i l’economia, aconsellant la millor opció que s’adapti a les seves possibilitats i obtenint totes les seves necessitats.