Gràfiques Ferpala ofereix una àmplia gamma de serveis de Comunicació i Màrqueting per a les empreses de tot Catalunya. Des de la creació i gestió de les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Youtube, Google Plus,…), a la redacció de contingut web o la producció de fotos i vídeos corporatius, a Ferpala hi trobareu tots els serveis que necessita actualment una empresa per vendre més a través d’internet.

El servei de Comunicació i Màrqueting de Gràfiques Ferpala està especialitzat en l’elaboració i redacció de plans de comunicació 100% personalitzats per a cada client, ja que cada empresa, autònom o emprenedor té necessitats diferents. En aquest sentit, tots els serveis que s’ofereixen als clients són totalment adaptats a cada negoci.

Comunicació interna i externa; gestió de web corporativa i xarxes socials; creació de contingut (copywriter); material audiovisual; organització de tot tipus d’actes i esdeveniments; contactes amb agències i mitjans de comunicació o elaboració de newsletters són alguns dels serveis que trobareu al departament de Comunicació i Màrqueting de Gràfiques Ferpala.

Utilitza el formulari per demanar el teu pressupost sense compromís


    * L'informem que les dades que ens remeti a través d'aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d'informació de Gràfiques Ferpala S.L. . Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb el que estableix l'article 4.11 de l'Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, vostè atorga el seu consentiment inequívoc a FERPALA perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades anteriorment, el tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, a través de l'adreça: - AV EDUARD TOLDRÀ, 111. Codi Postal: 08800. Localitat: Vilanova i la GELTRU. Província: BARCELONA. Correu electrònic: ferpala@ferpala.es , aportant fotocòpia de l'DNI o documentació alternativa que acrediti la seva identitat.