Impressions Offset: L’Excel·lència en Qualitat i Servei

A Gràfiques Ferpala, com a impremta, realitzem impressions offset a gran nivell, és a dir, quan tractem treballs amb grans volums d’impressió, aconseguint abaratir considerablement el preu per unitat, i així oferir millor qualitat-preu als nostres clients.

Procés de producció en la impressió offset

Les impressions offset són un procediment d’impressió en el qual la imatge entintada és traspassada a un cilindre de cautxú que, a la vegada, la imprimeix en el suport o paper.

La tinta es transfereix de la planxa metàl·lica al cilindre de cautxú per després passar al paper (o un altre suport), exercint pressió entre el cilindre de cautxú i el cilindre de pressió.

La impressió offset es realitza mitjançant planxes monocromàtiques, de manera que ha de crear-se una planxa per cada color a imprimir, normalment amb el mateix model de color, CMYK (cian, magenta, groc i negre) o el que és el mateix, impressió en quadricromia. Utilitzant quantitats diferents d’aquests quatre colors, poden reproduir-se gairebé qualsevol color assolible.

Existint també altres models de color, com poden ser els colors PANTONE®; colors metàl·lics i fosforescents o simplement que estiguin fora dels paràmetres del model CMYK els quals, en cas de ser necessitats, poden ser aplicats amb tintes d’aquests colors directament utilitzant planxes addicionals, mitjançant el mètode conegut com a tinta plana.foto39

El sistema d’impressió offset és el que ofereix millor qualitat d’imatge, ideal per a tiratges mitjans i llargs.

A Gràfiques Ferpala disposem d’una màquina impressora en sèrie, de cinc cossos, la qual cosa equival a cinc tintes, ja puguin ser en quadricromia o bé en Pantone; el que fa que els tiratges es realitzin a una velocitat molt ràpida.

També disposem de dues màquines impressores més petites, per a la realització de sobres, bosses o qualsevol altre tipus de suport de petita grandària.

En conclusió, les impressions òfset són l’opció ideal per a projectes de gran tirada, on es requereixi qualitat i preu.
Confieu en nosaltres per als vostres projectes d’impressions òfset i experimenteu la qualitat i servei.