Cartelleria rígida

La cartelleria rígida és una excel·lent opció per a la publicitat, ja que ofereix durabilitat i visibilitat a diversos entorns.

Realitzem impressions en vinil, lona, paper… sobre suports rígids de diferents gruixos i composicions, segons les teves necessitats i el lloc on els ubicarem, com metacrilat, PVC, alumini, cartró ploma, foam, cartró ondulat, polipropilè, Dibond, suro , poliesterè… materials que es caracteritzen per ser resistents i duradors.

Capta l’atenció de la teva audiència i transmet el teu missatge de manera efectiva!

La qualitat de la impressió està garantida i s’utilitza per a la fabricació de photocalls, cartells publicitaris, tot tipus de rètols comercials o industrials, safates calades, quadres personalitzats, banderoles, senyalètica o senyalització, cartelleria tant d’exterior com d’interior, plaques publicitàries de metacrilat o altres materials (horaris…), tot tipus de cartells plans, tanques publicitàries, tòtems, rètols, displays, estands, etc.

Cartelleria rígida - impressions vinil, metacrilat
Slide thumbnail
Pressupost Exprés
Cartelleria rígida

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

La cartelleria rígida és un tipus d’elements de màrqueting realitzats amb material imprimible resistent. És comunament utilitzada per a esdeveniments, fires comercials, exposicions i en interiors i exteriors de comerços i botigues.

T’assessorem perquè aconsegueixis el millor resultat.