Impressió i enquadernació de llibres

A Gràfiques Ferpala podem imprimir llibres online, ens dediquem a la impressió i enquadernació de llibres, de manera digital o òfset. T’oferim solucions integrals al voltant del món del llibre que et permetran garantir la millor presentació de les obres.

Comptem amb una àmplia experiència al mercat de la impressió i enquadernació de llibres, més de 35 anys, segons el resultat que desitgis obtenir podràs escollir el format desitjat, el tipus de paper, el tipus de coberta, i l’enquadernat, que és alguna cosa fonamental.

El nostre equip de professionals s’encarregarà de supervisar cada etapa del procés per tal de garantir els estàndards de qualitat més exigents.

Imprimir llibres online: Varietats

imprimir llibres online digital o offset
Pressupost Exprés
Llibres

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Impressió digital de llibres

Ideal per a tiratges curts i projectes que requereixin rapidesa, tot i així mantenim alts estàndards de qualitat, aquests no es veuran compromesos.

També és perfecta per a impressions de llibres personalitzats.

Impressió offset de llibres

Recomanada per a tiratges més grans, la impressió òfset de llibres és molt més econòmica i permet imprimir sobre tot tipus de suports i gramatges. Les impressions i els colors nítids realçaran la bellesa de les teves obres.

Es pot treballar amb colors Pantone i qualsevol tipus de tinta especial, a més de ser el tipus d’impressió que ofereix la millor qualitat.

Enquadernació de llibres de qualitat

L’enquadernació de llibres és un element molt important per a la presentació dels llibres. Comptem amb diverses tècniques d’enquadernació perquè s’adaptin a les vostres necessitats estètiques:

Enquadernació rústica de llibres

Ideal per a llibres de butxaca i novel·les, amb acabat senzill però durador.

Enquadernació cosida de llibres

Perfecta per a llibres que requereixin una major resistència i durada, amb un acabat professional i elegant

Enquadernació de llibres amb tapa dura

Es tracta de la presentació més luxosa i sofisticada, amb aquesta tècnica els teus llibres destacaran a qualsevol prestatgeria.

Altres tipus d’enquadernació de llibres podrien ser en espiral, wire-o, etc.

Ens adaptem a les teves preferències i t’assessorem per triar la millor opció pel llibre.