impressió de roll ups publicitari i photocalls personalitzats

Impressió de roll up publicitaris i photocalls personalitzats així com altres tipus de suports publicitaris per aconseguir una impressionant presència de marca.

Presenta els teus productes o serveis de manera atractiva i efectiva!

Roll-ups i Photocalls són dos tipus de suports publicitaris utilitzats en esdeveniments i fires per promocionar productes, serveis, marques o esdeveniments. A Ferpala realitzem des del disseny a la seva impressió.

Un roll-up és un suport publicitari portàtil, lleuger i fàcil de muntar que consta d’una estructura metàl·lica i una lona impresa en alta qualitat. La lona s’enrotlla a l’estructura i es fixa a la part superior mitjançant una barra de subjecció. Els roll-ups són fàcils de transportar i muntar, cosa que els fa ideals per a fires i esdeveniments en què cal canviar freqüentment d’ubicació.

impresión roll up publicitarios
Pressupost Exprés
Roll ups

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

D’altra banda, un Photocall és un suport publicitari més gran i vistós que s’utilitza com a fons per a fotos a esdeveniments i festes. Consisteix en una estructura de metall o fusta que sosté una lona impresa amb el logotip o disseny de l’esdeveniment. Els Photocalls solen ser personalitzats i poden incloure elements decoratius addicionals com globus, garlandes, entre d’altres.

Si voleu destacar a fires, exposicions, casaments i tot tipus d’esdeveniments, la impressió de roll ups publicitaris i de photocalls personalitzats seran la solució perfecta per a tu.

Tots dos suports publicitaris són una excel·lent opció per promocionar marques, productes i serveis en esdeveniments i fires, ja que són cridaners, portàtils i fàcils de muntar.