bloc de notes i talonaris personalitzats

Realitzem la impressió de blocs de notes personalitzats així com talonaris personalitzats autocopiatius per a factures, albarans, pressupostos… o en la seva versió de còpia única.

Els talonaris o blocs autocopiatius poden estar compostos per un full original i les còpies que el client vulgui, i quan són simplement pel full original és quan passen a ser de còpia única.

Enquadernats grapats, amb encuny o encolats, que poden ser usats per a rebuts, factures, fulls de comanda i albarà, pressupostos etc., una infinitat d’opcions per aconseguir el producte desitjat; amb la possibilitat que els jocs vagin numerats automàticament per al control de factures, albarans, etc.

Aprofita els avantatges que t’ofereixen els blocs de notes personalitzats i els talonaris personalitzats autocopiatius i destaca la teva empresa al mercat actual!

Versatilitat dels Bloc de Notes Personalitzats

talonaris autocopiatius personalitzats: factures, pressupostos, albarans...
Pressupost Exprés
Blocs de notas

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Pressupost Exprés
Talonaris

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Els blocs de notes personalitzats són una eina de comunicació versàtil i efectiva utilitzada a l’entorn empresarial. L’utilitzen els professionals per prendre notes durant les reunions, conferències, seminaris… als que acudeixin i calgui prendre nota d’informació rellevant.

Incloent el logotip, colors corporatius, un eslògan o informació de contacte de la teva empresa es convertiran en una extensió de la teva empresa i transmetràs professionalitat.

Si a més els regales als teus clients existents i potencials, socis comercials, empleats, etc reforçaràs la teva estratègia de màrqueting i branding generant una impressió duradora i positiva, creant noves oportunitats de negoci o fidelitzant les ja existents.

Talonaris personalitzats autocopiatius per optimitzar la gestió administrativa de la teva empresa

En l’àmbit administratiu i comptable d’una empresa l’eficiència i l’organització són imprescindibles per garantir-ne el bon funcionament, en aquest sentit els talonaris personalitzats autocopiatius juguen un paper important.

Amb ells podràs portar un registre i control de les transaccions comercials, a la seva variable autocopiativa es generaran còpies automàtiques en escriure sobre el primer full. Això facilitarà el seguiment i el registre de les operacions realitzades.

Cal dir que en ser un disseny personalitzat, identificarà la teva empresa i es convertirà en reflex de la imatge corporativa.

També proporciona agilitat en la facturació, pressupostos…, en poder generar-los de manera ràpida per mantenir una bona relació amb els clients. En comptar amb camps preimpresos, es redueixen els errors i s’optimitza el temps dedicat a aquestes tasques administratives.