Expositors publicitaris de metacrilat, fusta i alumini

Disposem d´una àmplia gamma d´ expositors publicitaris de metacrilat, fusta, alumini, etc. per a botigues, fires, esdeveniments; i per al seu ús en parets, aparadors, terra…

Els expositors publicitaris són elements d’exhibició utilitzats per mostrar productes o articles de manera atractiva i accessible als clients o visitants d’una botiga, una fira, un esdeveniment, etc. Aquests elements poden ser de diferents formes i mides, i estan dissenyats per destacar i presentar els productes o articles duna manera atractiva i atractiva. Solen tractar-se d’expositors per a fulletons, revistes, catàlegs i altres formats comercials.

Aquests expositors de publicitat poden ser de diferents tipus, com ara expositors de paret, expositors de taula, d’aparador, de sòl, etc. A Gràfiques Ferpala preparem el teu expositor perquè cridi l’atenció als teus clients i aconsegueixis que entrin a la botiga o destacar una oferta per aconseguir la seva atenció.

Expositors publicitaris per a botigues, fires i esdeveniments
Pressupost Exprés
Expositors

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Poden ser fabricats en diferents materials, com metacrilat, alumini, fusta, etc. Els de metacrilat són resistents i duradors, i es fan servir comunament en entorns a l’aire lliure. Els d’alumini són resistents a la intempèrie ia la corrosió, i són ideals per utilitzar-los en entorns a l’aire lliure. Els expositors de fusta són naturals i càlids, i es fan servir comunament en entorns interiors.