impressió de vinils personalitzats

Realitzem la impressió de vinils personalitzats autoadhesius: vinils decoratius, per a parets, cotxes, vidres, aparadors… tot tipus de publicitat per realçar la teva marca.

Podem encarregar-nos de tot el procés de creació, des del disseny del vinil a la impressió del mateix, ja que comptem amb un departament de disseny gràfic.

Donem vida a les teves idees per destacar sobre la teva competència!

Els vinils són làmines autoadhesives utilitzades en publicitat, retolació i decoració. Estan fets d’un material plàstic, generalment PVC, i poden tenir diferents gruixos, acabats i característiques segons l’ús. Els vinils s’imprimeixen amb dissenys, textos o imatges i es poden tallar en diferents formes i mides amb plotter de tall. S’apliquen en superfícies llises i netes com ara parets, finestres, vehicles, entre d’altres, i són una forma econòmica i efectiva de comunicar missatges publicitaris o decoratius.

Impresión de vinilos personalizados autoadhesivos
Pressupost Exprés
Vinils

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Aplicacions dels vinils personalitzats

Retolació: s’utilitzen per a la retolació de vehicles comercials, aparadors de negocis, senyalització, entre d’altres.

Decoració: els vinils decoratius s’utilitzen per personalitzar espais interiors i exteriors tant de la llar com de la teva botiga o negoci: parets, finestres, portes, mobles, etc.

Publicitat: es fan servir per crear anuncis publicitaris, senyalització d’esdeveniments, senyalització de botigues, entre d’altres.

Protecció: alguns tipus de vinils s’utilitzen per protegir superfícies, com els vinils laminats utilitzats per protegir els rètols.

Contacta amb el nostre departament de retolació i t´ajudarem a trobar el vinil que necessites.