Segells de cautxú o goma personalitzats

Confeccionem segells de cautxú o goma personalitzats per a empreses i professionals de tot tipus de sectors.

Segells automàtics, fiscals, personalitzats, numeradors, targetes de fidelitat,…. qualsevol varietat d’aquest producte el trobareu a Gràfiques Ferpala S.L., i de totes les mides i tipus!

A més, oferim una àmplia gamma de colors (negre i blau, però també vermell, verd, taronja, groc,…) segons els desitjos del client i d’acord amb les possibilitats tècniques.

També tenim una extensa varietat de recanvis i productes relacionats amb el món dels segells de goma i els autotintables.

Segells de cautxú automàtics d’empresa
Pressupost Exprés
Segells de cautxú

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Segells de cautxú automàtics amb logotip corporatiu

Els segells de cautxú automàtics són una eina valuosa per a qualsevol empresa que busqui optimitzar la seva imatge corporativa. A més de text, s’hi poden afegir tota mena de gràfics lineals, cosa que obre les portes a poder posar logotips corporatius i altres tipus d’imatges. Amb el seu disseny exclusiu, versatilitat i durabilitat, els segells ofereixen una solució efectiva per transmetre professionalitat, credibilitat i coherència a la documentació empresarial.

En implementar segells de goma automàtics personalitzats a les empreses, les companyies poden destacar en un mercat competitiu i enfortir la seva relació amb els clients i socis comercials.