Stoppers publicitaris personalitzats per a lineals en punts de venda

Els stoppers publicitaris són elements visuals que s’utilitzen en general als punts de venda (comerços, supermercats…) per promocionar productes. Solen col·locar-se als lineals o prestatgeries on es troben aquests productes per captar l’atenció dels clients.

Fes visibles els teus productes amb els nostres stoppers publicitaris!

A Gràfiques Ferpala podem dissenyar els teus stoppers amb la forma i la impressió que més t’agradi. Descobreix els diferents models més habituals (quadrats, rodons…) i si no trobes el més adequat, ho fem a mida.

Per què utilitzar stoppers per a lineals i prestatgeries?

Stoppers publicitaris per a lineals en punts de venda (PLV)
Pressupost Exprés
Stoppers

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

  • Solen cridar latenció dels clients a causa del seu disseny atractiu i ubicació estratègica.
  • Transmets el teu missatge de manera ràpida i concisa en un espai limitat, per això s’ha de ser molt creatiu en poques paraules o amb una imatge impactant.
  • Els stoppers publicitaris solen despertar la curiositat i el desig dels clients de manera que l’ús de colors cridaners, imatges atractives i frases persuasives t’ajudarà a captar l’atenció del teu públic.
  • Fomenten la compra impulsiva dels teus productes presentant ofertes temptadores o descomptes especials a col·locats en llocs estratègics.

En definitiva el stopper és una tècnica de reclam publicitari al punt de venda que consisteix a col·locar elements publicitaris que sobresurtin del lineal on es troba col·locat el producte perquè t’aturis a mirar. Sovint contenen promocions o descomptes.