Decoració de casaments i esdeveniments

Realitzem la impressió d’elements de decoració de casaments i esdeveniments que consta del procés d’imprimir dissenys o imatges en una àmplia varietat d’objectes decoratius, com ara quadres murals, llenços, papers pintats, invitacions, photocalls…, entre d’altres. Això s’aconsegueix a través de diverses tècniques d’impressió, com ara la impressió digital, la sublimació, la serigrafia, la impressió per transferència, entre d’altres. La impressió d’aquests elements decoratius per a casaments i esdeveniments es pot personalitzar per afegir estil i creativitat a qualsevol espai, ja sigui llar, oficina, comerç, entre d’altres.

La impressió d’ aquest elements decoratius per a casaments o esdeveniments pot incloure invitacions, targetes d’agraïment, programes de cerimònia, menús, cartells, números de taula, marcadors de lloc, banderoles, pancartes i decoracions personalitzades per a la cerimònia i la recepció.

Aquesta impressió es pot fer en diferents materials com paper, cartolina, tela, fusta, acrílic, entre d’altres. La personalització d’aquests elements permet crear una atmosfera única i memorable per a la parella i els convidats.

Pressupost Exprés
Carpetes

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....