Impressió d’adhesius personalitzats i etiquetes adhesives

A Ferpala realitzem la impressió d’adhesius personalitzats i etiquetes adhesives per a les teves necessitats de màrqueting i branding. Dissenyem i imprimim tota mena d’adhesius personalitzats d’alta qualitat, ja siguin rodons, quadrats, encunyats, amb mig tall per facilitar la separació…

Crea el teu disseny i personalitza els teus adhesius amb nosaltres! o si ho desitges el nostre departament de disseny s’encarregarà de la totalitat del projecte: des del disseny a la impressió dels teus adhesius personalitzats.

Actualment, la impressió d’adhesius personalitzats i etiquetes adhesives s’ha convertit en una poderosa eina per promoure i destacar la teva marca d’empresa. Ja sigui que necessiteu etiquetes per a productes, esdeveniments o qualsevol altre propòsit, us oferirem la solució perfecta que s’adaptarà a les vostres necessitats.

etiquetes adhesives personalitzades
Pressupost Exprés
Adhesius

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Etiquetes adhesives per a múltiples usos de màrqueting per a la teva empresa

Les etiquetes o adhesius són un element més de comunicació per a la teva empresa. Tenen tants usos com els vulguis donar. A més, a Gràfiques Ferpala els personalitzem com més t’agradin, amb els colors corporatius, rodons, rectangulars, amb la forma que millor s’adapti a les teves necessitats o amb l’encuny personalitzat.

Un adhesiu pot ser usat com a detall en tancar el paquet amb el teu producte o per enganxar l’embolcall, etc.

És important triar bé els materials i els acabats dels teus adhesius perquè compleixin la funció desitjada. No és el mateix si s’usarà per a exterior o per a interior. Si volem brillant o mat, els colors d’impressió, …