L’empresa

La nostra impremta fa més de 45 anys que es va constituir a Vilanova i la Geltrú.

Us oferim la nostra experiència per ajudar-vos amb el màrqueting gràfic del vostre negoci. Ja són molts els clients que al llarg d’aquests anys heu confiat en nosaltres i això ens motiva per seguir avançant cap al futur amb il·lusió fent les inversions necessàries i formant al nostre personal a fi de mantenir i millorar la qualitat dels treballadors d’impressió.

Per això, també volem que el futur s’apropi a vosaltres, si teniu necessitat de comptar amb les noves tecnologies de comunicació per arribar millor als clients, estem preparats per oferir-vos aquests serveis. El present i el futur de la comunicació gràfica es troben junts en la nostra empresa per oferir un servei total i de qualitat.

Com a professionals en l’àmbit de la indústria gràfica, volem oferir-vos la nostra experiència per resoldre qualsevol dubte o problema, assessorant-vos sempre que ho necessiteu. No dubteu a trucar-nos. Rebreu l’atenció dels nostres professionals que us ajudaran a trobar la solució més adequada a les vostres necessitats.

Des de Gràfiques Ferpala ens dediquem a l’estudi i gestió de les vostres necessitats publicitàries, assessorant als nostres clients durant tot el procés gràfic, des de la creació fins a la impressió.

Pressupost Exprés
Mampares

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....