Impressió de cartes, menús i estovalles individuals personalitzades per a restaurants

Realitzem la impressió de cartes, menús i estovalles individuals personalitzades per a restaurants, bars, cafeteries, granges, hotels…

Impressiona els teus clients i destaca sobre la competència!

La impressió de cartes i menús i el seu ús són un element fonamental i un distintiu a qualsevol restaurant, podreu donar a conèixer els plats que oferiu, preus i qualsevol altra informació rellevant sobre l’establiment. Amb la seva personalització deixaràs de tenir un disseny genèric i avorrit per reflectir la personalitat del teu restaurant i reforçar la teva marca.

La impressió de estovalles individuals no només protegeixen la taula i ajuden a mantenir la higine sinó que també poden ser una eina de màrqueting molt efectiva, igual que a les cartes i menús, aquests poden personalitzar-se i a més comunicar informació rellevant per als clients, com promocions, descomptes i esdeveniments especials a la vista. D’aquesta manera, no només oferiràs una experiència gastronòmica de qualitat, sinó que també fidelitzaràs els teus clients generant noves oportunitats de negoci.

Imprimim en diferents materials i acabats (paper, pvc…) per crear un efecte únic i memorable.

Impressió de cartes, menús i estovalles individuals personalitzades per a restaurants
Pressupost Exprés
Estovalles i menús

Sol·licita el teu pressupost
personalitzat amb la màxima
rapidesa .....

Podem encarregar-nos també del disseny dels teus menús, estovalles…

Les empreses del sector de l’hostaleria i la restauració tenen necessitats específiques per comunicar els seus productes i serveis. A Gràfiques Ferpala podem imprimir i dissenyar, si ho necessites, les teves cartes, els teus menús, així com les estovalles individuals, els penjadors o reservats per a les portes o taules, i fins i tot els talonaris per prendre nota els cambrers, i ajustar el disseny a la imatge corporativa del teu restaurant, hotel, etc.