Impressió de targetes de visita

Realitzem la impressió de targetes de visita a tot tipus d’acabats: encunyades, amb relleu, amb stamping, amb vernissat UVI, que puguin plegar-se, així com una infinitat de característiques que facin que les seves targetes siguin úniques i personals.foto76

“Té una targeta?” es diu contínuament. I en aquest moment, en un gest ràpid, s’intercanvien dades de contacte indispensables per iniciar una relació laboral o particular. Les targetes de visita són pràctiques, ja que es poden ficar a la cartera o fixar-se com si fossin Post-It a qualsevol lloc, són bàsiques i imprescindibles.

A Gràfiques Ferpala també tenim l’opció de realitzar targetes de PVC, no s’acostuma a escollir aquest sistema per realitzar targetes de visita, però mai queda res descartat.

Són tipus format targeta de crèdit, de material fort i resistent, perfectes per fer targetes client, presentació, identificació d’empleats, etc. Hi ha diferents opcions a triar, targeta estàndard de PVC, targeta amb camp de signatura, amb banda magnètica o la versió combinada de banda magnètica i camp de signatura.

Fes la teva compra online

Pressupost Exprés
Targetes

Sol·licita el teu pressupost
personalitzada amb la màxima
rapidesa .....