Disseny i impressió de catàlegs

A Gràfiques Ferpala realitzem el disseny i impressió de catàlegs comercials destinats a tot tipus d’accions : màrqueting, publicitat, logística, etc. una infinitat de definicions que es poden atorgar a les funcions d’un catàleg.

Solen enfocar-se com a publicacions empresarials amb la finalitat de promocionar productes o serveis que una empresa ofereix. És a dir, en termes generals, un catàleg és una llista ordenada o classificada sobre qualsevol tipus d’objectes o productes que normalment es troben classificats per a una posterior venda.

Al ser de continguts extensos se solen realitzar amb enquadernació fresada i encolada, i si és per a una llarga durada s’aconsella el plastificat de les tapes per a una millor conservació.

A Gràfiques Ferpala fem tot tipus de catàlegs, no importen els estàndards, sempre ens adaptem a les seves necessitats i desitjos. El client sempre serà el que marqui les característiques del producte, i en cas de tenir dubtes, nosaltres estem en tot moment per aconsellar la millor opció.

Per descomptat es poden aplicar tot tipus d’acabats perquè el seu catàleg sigui 100% el que vostè o la seva empresa desitja.

Pressupost Exprés
Catàlegs

Sol·licita el teu pressupost
personalitzada amb la màxima
rapidesa .....