Pressupost treballs retolació (Samarretes, Vinil, Lona, Roll Up, Poster, etc …)

Utilitza aquest formulari per demanar-nos un pressupost de treballs de retolació, Indica’ns de que tipus de treball es tracta, el format final, qualitat de material i la quantitat necessària i et preparem el pressupost al més aviat possible. (Samarretes i articles de tèxtil, Vinil, Lona, X-Banner, Roll Up, Poster, Retolació de cotxe, Murals, etc …)

Per pressupostos per a treballs d’ impremta: Flyers, Targetes, Díptics, Carpetes, Revistes, etc .. utilitzi aquest altre formulari:

    Pots adjuntar fins a 5 arxius. (permitidos .pdf, .jpg, .png, .doc, .docx, .odt, .ai, .psd, .zip, .rar - max 4Mb!)
    * L'informem que les dades que ens remeti a través d'aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d'informació de Gràfiques Ferpala S.L. . Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb el que estableix l'article 4.11 de l'Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, vostè atorga el seu consentiment inequívoc a FERPALA perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades anteriorment, el tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, a través de l'adreça: - AV EDUARD TOLDRÀ, 111. Codi Postal: 08800. Localitat: Vilanova i la GELTRU. Província: BARCELONA. Correu electrònic: ferpala@ferpala.es , aportant fotocòpia de l'DNI o documentació alternativa que acrediti la seva identitat.