Nova iniciativa verda de Gràfiques Ferpala: el 25% de la seva producció prové d’energia solar fotovoltaica

La impremta vilanovina aposta per les energies renovables instal·lant plaques solars al sostre de la nau per produir l’energia d’autoconsum. 

Gràfiques Ferpala, en el seu afany per tenir cura del mediambient, fa un pas endavant per reduir el consum d’energia elèctrica i substituir-la per energia solar. 

El seu compromís amb el mediambient és palès des de fa molt temps amb la iniciativa #donemmesvidalalnostreplaneta engegada a finals de l’any passat. Amb aquesta campanya s’incentiva la reforestació del planeta amb el regal de 500 arbres d’alzina per als seus clients. 

Ara, de la mà de la comercialitzadora Prot Energia, Ferpala ha instal·lat 30 plaques solars que generaran fins al 25% de l’energia que necessita l’empresa diàriament, de tal manera que tota l’energia produïda es consumirà automàticament reduïnt així el consum elèctric de la xarxa convencional.

El consum anual de l’empresa és de gairebé de 105.000 kWh dels quals, el 62%, més de 65.000, són necessaris durant les hores de sol. Amb aquesta aposta verda de la impremta aconseguirà reduir fins al 25% de consum de la xarxa convencional utilitzant l’energia solar d’autoconsum. Reduint així la factura energètica fins a 2.500 € anuals. 

Gràfiques Ferpala, de nou és pionera en la seva aposta pel medi ambient en un dels principals sectors de major consum energètic en la seva producció industrial, segons l’estudi del Instituto Nacional de Estadística.

Treballant per promoure l’ús d’energia renovable

La grata experiència de Gràfiques Ferpala i els bons resultats de les instal·lacions fotovoltaiques ha fet que la imprenta es postuli per ensenyar el funcionament i rendiment de les plaques a altres empreses que puguin estar interessades en instal·lar en els seus emplaçaments una planta fotovoltaica. En el mateix espai web de ferpala.es podeu trobar el detall del funcionament i fotografies de la instal·lació, si voleu saber més, només cal que demaneu cita a través del formulari.