Gràfiques Ferpala crea l’Acció ProRestaurats per ajudar el sector de l’hostaleria

Volem aportar el nostre granet de sorra per contribuir a la recuperació del sector de l’hostaleria amb el regal de 500 unitats d’estovalles individuals* personalitzades a tots els restaurants de la comarca i voltants que ho demanin. 

No és cap promoció, és un regal! 

Del que nosaltres sabem fer, hem volgut col·laborar en el ressorgiment del sector, comenta Miquel Ferrer, director de Gràfiques Ferpala. No és cap oferta, és un regal amb la voluntat d’ajudar-los en la seva propera obertura. Aquesta promoció està oberta a tots els restaurants de la comarca del Garraf i de l’entorn. 

Per acollir-vos a l’Acció ProRestaurants només cal que us poseu en contacte amb el departament de direcció de Ferpala, trucant al 93 893 70 11 o enviant un correu a ferpala@ferpala.es, indiqueu que heu vist o llegit aquesta iniciativa i que voleu entrar en el programa.

*Les estovalles poden ser a format màxim de 31×44 cm. S’imprimiran a 1 tinta per 1 cara amb paper offset de 70gr. Només ens heu d’enviar el pdf amb sangs i creus de tall i us les imprimim sense cap cost. Si algú desitja més tintes o quantitat, consulteu-nos.

I si tens una empresa i et vols sumar a la causa i participar a l’acció Pro-Restaurants de Ferpala ajudant la restauració, truca’ns, buscarem com col·laborar.