Gràfiques Ferpala ofereix una àmplia gamma de serveis de Comunicació i Màrqueting per a les empreses de tot Catalunya. Des de la creació i gestió de les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Youtube, Google Plus,…), a la redacció de contingut web o la producció de fotos i vídeos corporatius, a Ferpala hi trobareu tots els serveis que necessita actualment una empresa per vendre més a través d’internet.

El servei de Comunicació i Màrqueting de Gràfiques Ferpala està especialitzat en l’elaboració i redacció de plans de comunicació 100% personalitzats per a cada client, ja que cada empresa, autònom o emprenedor té necessitats diferents. En aquest sentit, tots els serveis que s’ofereixen als clients són totalment adaptats a cada negoci.

Comunicació interna i externa; gestió de web corporativa i xarxes socials; creació de contingut (copywriter); material audiovisual; organització de tot tipus d’actes i esdeveniments; contactes amb agències i mitjans de comunicació o elaboració de newsletters són alguns dels serveis que trobareu al departament de Comunicació i Màrqueting de Gràfiques Ferpala.

Utilitza el formulari per demanar el teu pressupost sense compromís

    [rgpdtextcat]