Acabats personalitzats

En Gràfiques Ferpala el treball no acaba en obtenir el paper o el suport imprès. A continuació queden encara molts possibles processos a realitzar per poder obtenir l’imprès en la forma desitjada pel client. Aquests processos reben el nom d’acabats, i poden ser varis i molt diversos: guillotina, plegadora i alzadora, enquadernadora, laminadora, troqueladora, etc., tots ells, i més, és la fase denominada com la post-impressió.

Ens encarreguem de realitzar els processos, que vostè com a client, desitgi. Fins i tot realitzem les maquetes necessàries per obtenir un producte que plasmi a la perfecció allò que els nostres clients han encarregat.foto73

En funció del producte que es desitja obtenir passarà per uns processos de post-impressió o uns altres. Com a exemple podem prendre un document escrit, com pugui ser un catàleg, la seva enquadernació pot ser rústica fresada, rústica cosida, wire-O (doble espiral), engrapat, enquadernat a canutillo, espiral o amb anelles, i així multitud d’opcions a triar.

A més d’enquadernacions, a Gràfiques Ferpala, realitzem qualsevol altre procés en el qual la seva fi sigui la millora i perfecció dels productes.

Plegats en díptics, tríptics, quadríptics, desplegables, etc, en qualsevol obertura possible. Fendits, realitzant esquerdes sobre el suport per facilitar el plegat. Encunyats, planxa de fusta que disposa de línies tallants amb la finalitat de retallar, puncionar, fendir o donar forma per pressió al suport del producte. Plastificats o laminatges, aplicació de capes de PVC transparent brillo o mate amb la finalitat de protegir i realçar el producte. Vernissat normal sobre tot el suport, o en UVI que realça o fa destacar certes parts impreses o no del producte. Estampació o Stamping, fa destacar de forma impresa en or, plata, hologràfic, colors metàl·lics, fluorescents, etc. Termorelleu que forma una superfície de relleu sense deixar petjada per darrere del document o en Cop sec, que realitza el relleu per la part posterior del document. Tinta ultraviolada que s’imprimeix en la mateixa màquina offset i solament és possible visualitzar en aplicar llum ultraviolada.