#mascaretesperatots 2n capítol i #batesperatots també!

I ara us expliquem la segona part de la història.

Resulta que buscant idees de com podíem col·laborar amb altres materials que tenim al nostre magatzem, van sorgir 3 bobines de tela impermeable que podien servir per confeccionar bates pels professionals sanitaris dels hospitals del nostre entorn. Pensant com podíem arribar al màxim de gent i diumenge dia 29 ho vam publicar a les nostres xarxes:

Des de Gràfiques Ferpala oferim 3 bobines de tela de 1,50m per 50 metres de llarg, 1.500m de material impermeable per una cara i per l’altre de tela.

Poden servir per fer bates pels hospitals del nostre entorn, en sortirien moltíssimes!

Oferim aquest material per a qui pugui confeccionar-les, ja que nosaltres no tenim les màquines ni el knowhow. Qui es suma a la causa? #entretotshoaconseguirem #elnostregranetdesorra #joemquedoacasa

 

 

Doncs hem de donar les gràcies a tots i totes els que durant el dilluns i el dimarts us heu posat en contacte amb nosaltres via telèfon i e-mail i a tots els que heu compartit el post a les xarxes… hem tingut un allau solidari de voluntaris que s’oferien per prendre les bobines i confeccionar les bates.

Avui dimarts, 31 de març, només 48 hores després, ja us podem ensenyar les bates que han sortit d’una de les bobines, 30 en total en cada una. A punt de recollir per part de l’Hospital Sant Camil. Aquestes concretament les ha confeccionat la Maribel de Sitges. Us ensenyem les imatges de l’entrevista que ens han fet a Canal Blau.

 

 

 

 

 

 

 

No podem fer res més que agrair a tothom la implicació i la manera com s’han bolcat en la iniciativa.

#estememocionats  #solidaritattotal #entretotshoaconseguirem