Com puc retolar el meu negoci?

Per Sònia Ferrer, responsable del departament de retolació de Gràfiques Ferpala, actualment existeixen com a mínim quatre tipus diferents de rètols:

El rètol metacrilat. Està format per una estructura de ferro on s’hi col·loca (a sobre) la placa de metacrilat. Aquesta mateixa estructura també permet afegir una graella de florescent per fer més visible la retolació.

El calaix lluminós. En aquest cas es tracta de rètols que incorporen llum a l’interior, de manera que a la nit, quan s’engega el sistema, es veuen tots els colors intensificats.

Les plaques rígides a la paret. És la millor opció per a rètols de grans dimensions, per exemple el d’una nau industrial. Se li aplica un vinil especial de llarga durabilitat perquè amb el sol no es cremi o es deteriori.

Lona directe a la paret. És la proposta més senzilla i més econòmica. Ara bé, no sempre és la millor opció, ja que la seva senzillesa també és un handicap segons la superfície on s’apliqui (interior o exterior).

A Ferpala, tots aquests rètols també es poden fer amb sistema corpori, és a dir, amb lletres amb relleu de diversos materials.