Us mostrem alguns dels treballs que hem entregat en les darreres setmanes:

-Un dels últims treballs que hem entregat: el libre “Cultivar Trufas, una realidad en expansión”, de l’editora Micología Forestal & Aplicada, un nonogràfic molt interessant que us recomanem llegir.

Llibre Trufas

-Després del llibre de micologia, un altre dels treballs que hem entregat en els darrers dies són aquestes targetes professionals de visita. Estem molt contents dels resultats! Està impresa amb paper verjurat!

Targetes

-Llibre imprés per Ferpala que vam lliurar fa uns dies al Museu del Ferrocarril de Catalunya (Vilanova i la Geltrú). Ens ha costat molt, però estem molt satisfets amb els resultats.

Llibre Museu del Ferrocarril

-Mostra dels polos que hem realitzat per a una empresa de la comarca del Garraf. No acostumem a fer-ne, però si ens ho demanen, també els fem. Sempre que podem intentem ajudar als autònoms i professionals de les nostres comarques.

Polos

-Gràfiques Ferpala també ha imprés en l’última setmana la nova revista de promocions especials d’Eix Diari, el mitjà de comunicació digital líder a les comarques del Garraf i el Penedès. Us adjuntem un vídeo del moment en el que estàvem acabant d’imprimir el catàleg.

https://www.ferpala.es/contacte/