Una revista corporativa, la millor presentació per a l’empresa

A Gràfiques Ferpala som experts en impressió de revistes i publicacions periòdiques

A Ferpala comptem amb una llarga experiència en la impressió i edició de revistes i publicacions periòdiques. Els nostres tècnics estan expressament formats en aquesta àrea ja que és un dels serveis més demandats. 

Si tens intenció de publicar una revista ja sigui per promocionar productes de la teva empresa més en format de catàleg o bé utilitzar la revista com a element informatiu i publicitari periòdic o puntualment, a Ferpala et podem ajudar.

Perquè publicar una revista?

Les revistes són un poderós mitjà de comunicació per donar a conèixer les notícies sobre un tema en qüestió o una companyia.

Ofereixen una comoditat de lectura superior a la comunicació digital i les empreses les utilitzen, tant de manera interna com externa, per informar d’un tema concret o presentar als seus clients les seves ofertes de productes o serveis mitjançant la impressió de catàlegs comercials.

Són molts els sectors que utilitzen les revistes com a eina de comunicació: centres educatius, esportius, ajuntaments i institucions privades i tot tipus d’associacions, etc.

L’exposició de la informació és sempre molt més àmplia, i a més, poden tenir caràcter setmanal, mensual o trimestral, oferint una continuïtat i per tant una possible fidelització de clients.

Què cal decidir abans de la impressió de revista?

 

  • El format i l’acabat

 

Realitzem la impressió de revistes en tots els formats disponibles: DIN A4, Din A5, Din A6, 21 × 10, 21 × 21 i 15 × 15; des de 8 pàgines fins a 80 pàgines en acabat grapat, amb grapes de filferro de 2 o 4 unitats (segons necessitats), ja sigui en mode normal o en grapes omega, que són les que s’utilitzen per arxivar la revista o catàleg dins d’una carpeta d’anelles. També hi ha altres possibilitats d’enquadernació, la rústica ‘fresada’ i la rústica amb fil.

 

  • El tipus de paper

 

L’elecció del tipus de paper també condiciona la impressió i alhora és molt rellevant pel resultat final. A Ferpala disposem de tot tipus de papers, tant en mate o estucat, de gran qualitat, estucat o cuixé, especialment pensat perquè la qualitat fotogràfica no es vegi compromesa.

El gramatge de la revista dependrà de la qualitat amb la què es vulgui transmetre, utilitzant per regla general paper més lleuger per a revistes de més tirada i distribució massiva, i gramatges superiors per a la impressió de revistes de menor tirada, on habitualment s’opta per portades de major gramatge i acabats plastificats, ja que tenen una doble funció, protegir l’interior i donar una imatge de més qualitat.

 

  • Les portades

 

També és important elecció d’acabats plastificats en portades per garantir una protecció eficaç de l’interior i aportar una imatge de més qualitat.

 

No dubtis en contactar amb nosaltres si necessites més informació.